044 9874 068

TUOTTEET

Olemme valinneet käyttöömme parhaimmat tuotteet:

KEUNE
Keune Haircosmetics on ollut kampaamoalan huippunimiä lähes 90 vuoden ajan. Tärkein syy Keunen menestykseen on huipputarkka raaka-aineiden valvonta, joka takaa kampaajalle korkean laadun. Keune on ammattilaissarja, joka ei tuo tuotteitaan vähittäismyyntiin marketteihin.

Käytössämme ovat Keunen kesto- ja kevytvärit. Sytiä valita Keune-väri on monia: uskomattoman hoitava koostumus, silkkisen pehmeä ja kiiltävä lopputulos, UV-suoja takaa värin kesto, ei tahraa hiuspohjaa. Tinta-kestoväri on rakennettu kookoksesta valmistettuun voiteeseen, joka suojelee hiuspohjaa tahraantumiselta ja varjelee hiusten kosteustasapainoa värjäyksen aikana. Semi-kevytvärissä Silsoft-teknologia antaa hiuksille lisäkiiltoa ja takaa tuotteen hoitavuuden. Väri sisältää myös LP 300 värinsuojan, joka sitoo väripigmentit kestävämmin hiuksen rakenteeseen. Tämä koostumus suojaa asiakkaan hiusrakennetta värikäsittelyn aikana. Lopputuloksena saadaan pitkäkestoinen väri.

NECTAYA
Äärimmäisen ravitseva hiusväri – ei sisällä ammoniakkia. Selkeästi terveemmän tuntuiset hiukset.
Ensimmäinen kestoväri, joka sisältää patentoituja IntraLipidejä: hiuksen sisällä menetettyjä lipidejä korvataan jatkuvasti IntraLipid-teknologian avulla.
– Jopa 92 % valmistusaineista lähtöisin luonnosta – hiusta ravitsevat aineyhdistelmät
– Sisältää syvähoitavaa argaaniöljyä, joka antaa sileyttä ja poikkeuksellista kiiltoa
– Jopa 100 % harmaanpeitto ja 3 asteen vaalennusteho
– Miellyttävä, 100% luonnollinen tuoksu

ELUMEN:
Korkean suorituskyvyn hiusväri ilman hapetetta.
GOLDWELL Elumenissa on innovatiivinen, hiusta parhaalla mahdollisella tavalla suojaava värjäysteknologia – ilman hapetetta ja ammoniakkia. Poikkeuksellinen kiilto ja hehkuva värin intensiteetti sekä erityisen pitkä värinkesto. Ei sisällä fenyleenidiamiineja.

Innovatiivinen teknologia henkeäsalpaavaan kiiltoon

Elumen perustuu yksinomaan suoravärjääviin väripigmentteihin, jotka innovatiivisen teknologian ansiosta imeytyvät syvälle hiukseen ja ankkuroituvat sinne tiukasti. Fysikaalinen toimintaperiaate, suoraväripigmentit ja hapan pH-arvo tarjoavat erityisen hellävaraisen värjäyksen mutta silti kestävän tuloksen – täysin ilman hapetetta!
• Puhtaat, kirpeän raikkaat, hehkuvat värit
• Poikkeuksellinen kiilto
• Uskomaton kesto
• Hämmästyttävän terveennäköiset hiukset
Elumenissa on käytetty erityisteknologiaa, jonka toimintaperiaate on fysikaalinen. Tämä ainutlaatuinen hiusväri toimii täysin ilman hapetetta, ja silti sillä saavutetaan ainutlaatuisen näyttäviä värjäystuloksia. Elumen ei sisällä ammoniakkia, ei ammoniakin tuoksua ja se on hellä hiukselle.

KORJAAVA VAIKUTUS

Enemmän kuin vain pelkkä väri: Elumeniin sisällytetty korjaava vaikutus saa aikaan virheettömän kiillon ja hehkun. Hiuksen huokoiset kohdat hajoittavat valon, aivan kuin virheellinen timantti, niin että hiukset näyttävät kiillottomilta ja elottomilta. Elumen täyttää hiuksen huokoiset kohdat sisältä päin ja parantaa hiusten rakennetta, niin että ne heijastavat valoa täydellisellä tavalla. 1. Kun valo osuu virheelliseen timanttiin, sen puutteelliset kohdat hajottavat valon, jolloin jalokivi menettää loistonsa. 2. Virheetön timantti sen sijaan heijastaa valoa täydellisesti, jolloin sen loisto on maksimaalinen.

KMS
Valikoimastamme löytyvät nyt myös KMS-tuotteet. Kysy lisää!

TIETOPAKETTI SIMPLY NATURAL -HUSTENPIDENNYKSISTÄ
Palveluihimme kuuluvat Simply Naturalin sinetti- ja teippipidennykset sekä Mago-pidennykset.
Simply Natural käyttää vain parhaaseen Super Remy -laatuluokkaan kuuluvia hiuksia, joiden hankinta on eettisesti kestävällä pohjalla. Pidennyshiuksia ei kuorita eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyjä. Kaikki hiukset desinfioidaan ja vaalennetaan tiettyyn pohjasävyyn, jonka jälkeen ne sävytetään. Kaikki työvaiheet tehdään käsityönä. Simply Natural -pidennyshius on lähtöisin Intiasta.

Uusi pidennysjärjestelmä MAGO

Mago-pidennystekniikkaa on kehitetty vuodesta 2004 lähtien ja haluttiin kehittää luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Kiinnityksessä ja poistamisessa ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä. Mago-pidennystekniikka ei vaurioita hiuksia millään tavalla. Osiot solmitaan hiuksiin puuvillalangalla. Tästä johtuen pidennyshiuksen liike on niin luonnollista, että pidennysten olemassaolon saattaa helposti unohtaa. Solmut kestävät erinomaisesti vetä, shampoota, lämpöä jne. Mago-solmu kutistuu ja kiristyy pesyn yhteydessä ja tämä tekee solmusta entistä vahvemman.
Mago-pidennykset on erittäin helppo poistaa. Kampaaja tarvitsee ainoastaan sakset, ei kemikaaleja eikä sähkölaitteita. Mago-osio poistetaan leikkaamalla saksilla solmukiinnitys, jolloin pidennysosio irtoaa.

Lue lisää Simply Naturalista. Löydät sivulta mm. hiustenpidennysten hoito-ohjeita tai kysy lisää meiltä!